Restaurant MITROVSKI
- Jihomoravský kraj
- Brno
- Veletržní 716/13, 60300
Typy akce:
- Svatba
- Párty / oslava / večírek
- Smuteční hostina
- Firemní večírek
- Koncert / umělecké vystoupení
- Privátní snídaně / oběd / večeře
- Raut
- Rozlučka se svobodou
- Slavnostní oběd / večeře
Atributy:
Kapacita:
- 0 ubytování
- 50 stravování
- 50 sál
Možnost blokace celého objektu.
Parkovací místa:
neuvedeno
%
Nehodnoceno
Popis
V případě zájmu o rezervaci či bližší informace kontaktuje přímo podnik
telefon: 543 248 699
email: restaurant@mitrovski.cz
web: www.mitrovski.cz/restaurant
Zaujal Vás tento podnik? Uložte si ho do oblíbených, ať se nezdržujete příště hledáním.
Máte tip na výborný podnik? Pošlete nám jej na info@eventino.cz
_______________________
Proč nepoužíváme slovo "domácí" v názvech jídel?
Protože u nás by muselo být u každé položky jídelního lístku. A to by, uznejte sami, vypadalo divně.
"Dnes nabízíme"
Domácí paštika
Domácí svíčková
Domácí hranolky
Domácí tamto s tamtím..
Nevím, jak vy, ale já jdu do restaurace automaticky s přesvědčením, že všechno z toho, co mi předkládají v nabídce, vyprodukovala jejich kuchyně.
Říká se, že v hospodě je líp jak na světě. Jsou lidé, kteří si to vzali doslova a v hospodě skoro bydlí. Domů se chodí jenom vyspat.
Pak jsou tady tací, co mají vlastní hospodu ve vlastním domě, resp. jeho oddělené části. Takže tam opravdu bydlí.
Ale i v tomto případě je slovo "domácí" na jídelním lístku trochu zavádějící. Znám takový případ osobně. Kamarád s přítelkyní provozují pizzerii a nad ní mají podkrovní byt. I s kuchyní. Takže tady se asi shodneme na tom, co je domácí kuchyně. Byl jsem u nich na návštěvě a protože mají 3 malé děti, tak se v ní vaří skoro bez přestání. Ale do picerky to opravdu netahají. Tam mají profi kuchyni. A slovo domácí jsem v lístku nenašel ani jedno.
Jistě, jsou ještě hospody na dědinách, kde výčep je hned vedle obýváku pana hostinského. Když už musíte, tak musíte přes dvorek do budky se srdíčkem, v oknech mají muškáty a před domem línýho tlustýho kocoura. To je podle mě domácí kuchyně v hospodě.
Proto nemáme v nabídce nic domácího. I když vše je Made in Mitrovski.
Zdroj: www.mitrovski.cz/restaurant
telefon: 543 248 699
email: restaurant@mitrovski.cz
web: www.mitrovski.cz/restaurant
Zaujal Vás tento podnik? Uložte si ho do oblíbených, ať se nezdržujete příště hledáním.
Máte tip na výborný podnik? Pošlete nám jej na info@eventino.cz
_______________________
Proč nepoužíváme slovo "domácí" v názvech jídel?
Protože u nás by muselo být u každé položky jídelního lístku. A to by, uznejte sami, vypadalo divně.
"Dnes nabízíme"
Domácí paštika
Domácí svíčková
Domácí hranolky
Domácí tamto s tamtím..
Nevím, jak vy, ale já jdu do restaurace automaticky s přesvědčením, že všechno z toho, co mi předkládají v nabídce, vyprodukovala jejich kuchyně.
Říká se, že v hospodě je líp jak na světě. Jsou lidé, kteří si to vzali doslova a v hospodě skoro bydlí. Domů se chodí jenom vyspat.
Pak jsou tady tací, co mají vlastní hospodu ve vlastním domě, resp. jeho oddělené části. Takže tam opravdu bydlí.
Ale i v tomto případě je slovo "domácí" na jídelním lístku trochu zavádějící. Znám takový případ osobně. Kamarád s přítelkyní provozují pizzerii a nad ní mají podkrovní byt. I s kuchyní. Takže tady se asi shodneme na tom, co je domácí kuchyně. Byl jsem u nich na návštěvě a protože mají 3 malé děti, tak se v ní vaří skoro bez přestání. Ale do picerky to opravdu netahají. Tam mají profi kuchyni. A slovo domácí jsem v lístku nenašel ani jedno.
Jistě, jsou ještě hospody na dědinách, kde výčep je hned vedle obýváku pana hostinského. Když už musíte, tak musíte přes dvorek do budky se srdíčkem, v oknech mají muškáty a před domem línýho tlustýho kocoura. To je podle mě domácí kuchyně v hospodě.
Proto nemáme v nabídce nic domácího. I když vše je Made in Mitrovski.
Zdroj: www.mitrovski.cz/restaurant
Otevírací doba
Pondělí - Sobota 11:00 - 22:00 (kuchyně do 21:30)
Neděle: ZAVŘENO
Uzavřené akce dle dohody.
www.mitrovski.cz/restaurant
Neděle: ZAVŘENO
Uzavřené akce dle dohody.
www.mitrovski.cz/restaurant